Клієнт ПриватБанку з міста Каховка в Херсонській області опублікував на сайті minfin.com.ua скаргу на сервіс "ПриватБанку". За його словами, співробітники не дають можливості оформити (перевипустити) звичайну банківську карту, нав'язуючи сервіс Gold.

Обслуговування картки "Голд клубу" ПриватБанку коштує 20 гривень на місяць. І хоча ця сума здається дріб'язковою, можна собі уявити, скільки в місяць має ПриватБанк, стягуючи таку з кожного клієнта.

При цьому реальних переваг Gold-карти не так багато-хіба що свій банкір.
Клієнт пише, що звернувся до Відділення 18 грудня 2020 року з метою заміни картки по закінченню терміну використання.

" у відділенні банку мені відмовили, вказавши на те, що у мене є карта Універсальна голд, яку яку мені роком раніше добровільно-примусово навісили зі словами, що я зобов'язаний її мати інакше мені не видадуть реквізити для центру зайнятості. При цьому мені не зрозуміло як так виходить: у видачі карти мені відмовили (карта потрібна для монетизації).Зі мною розірвали договір в односторонньому порядку. А картою голд я міг би користуватися. Експерт приват банку сказав звернеться на гарячу лінію. Там мені сказали майже те ж саме що і в банку, ворожнеча була лише в тому, що вона детально пояснила користуванням картою голд і що вона не підходить для монітізації. На питання яка причина таких дій, мені сказали ми не можемо вам сказати) маячня якась", - написав клієнт.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Нагадаємо, українці скаржаться на втрату тисяч гривень з карток Приватбанку: "Прокидаєшся одного разу - у тебе мінус 8000 на рахунку"

Як повідомляв " Знай.ua", українці передбачали "початок кінця" Приватбанку: "Нам компостують мозок?"

Знай.ua писав, "ПриватБанк" мовчки припиняє обслуговувати українців - немає часу пояснювати: "дізнаєшся на касі..."