Карантин-карантином, а Новий рік за розкладом. У Києві на Софіївській площі у суботу, 19 грудня, нарешті засяяла святковими вогнями головна ялинка країни-2021.

Цього року було вирішено не проводити концерти, фестивалі та фуд-корти, щоб уникнути поширення коронавірусної інфекції Covid-19. Однак залишати киян без свята теж не можна. Тому на те, як запалювалася головна ялинка, можна було подивитися онлайн.

Але не обійшлося і без пригод. Ялинка, запалившись, мало не загорілася в прямому сенсі.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Над металевою конструкцією прямо над головами людей почався "салют", від нього загорівся декоративний бант.

Як встановлювали головну ялинку-2021, відео.

Раніше повідомлялося, що в центрі Хмельницького запалили новорічну ялинку і відкрили Різдвяний ярмарок. Відвідати урочисте відкриття міг кожен бажаючий городянин, проте цього року міська влада була змушена відмовитися від бурхливих святкувань.

Нагадаємо, в Ужгороді на Театральній площі встановили новорічну ялинку. Пухнаста красуня росла біля приватного будинку на вулиці Іллі Бродлаковича.