Володимир Гройсман, скріншот відео
Володимир Гройсман, скріншот відео

Гройсман вдарив ліктем посла Нідерландів: "Відповідальність не викликає сумнівів"

Український політик, колишній прем'єр-міністр Володимир Гройсман зустрівся з Послом Нідерландів в Україні Йеннесом де Молом. Під час неформальної дружньої розмови вони обговорили російську відповідальність за збитий російськими терористами борт МН17. Про це йдеться на сторінці експрем'єра в соціальній мережі "Фейсбук".

Скріншот відео
Скріншот відео

Курсантки-поліцейські станцювали під російський блатняк і викликали гнів українців: "Ця система безнадійна"

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Українські курсантки поліцейської академії зняли на відео свій танець під пісню, яку можна охарактеризувати стилістично як російський тюремний шансон. Така поведінка майбутніх правоохоронців викликала обурення у громадян. Відео з мережі TikTok було розміщено в Twitter.

Корабель, захоплений піратами
Корабель, захоплений піратами

До полону піратів потрапило 6 українців, донька моряка благає про допомогу: "Будь-яка інформація буде корисна"

Пірати, що базуються на території Нігерії, захопили в полон судно, серед восьми членів екіпажу якого шість громадян України. Про це повідомляє з посиланням на родичів полонених спеціалізований портал Seafarers Journal на своїй сторінці в соціальній мережі "Фейсбук".

Верховна Рада України, фото YouTube
Верховна Рада України, фото YouTube

У Раді затвердили "шпигунський" законопроєкт: за українцями стежитимуть через інтернет і смартфони

Українці можуть попрощатися з приватністю своїх телефонних розмов, смс-листувань та інтернет-платежів. Верховна Рада прийняла законопроєкт "про електронні комунікації". У документі йдеться про те, що мобільні оператори тепер повинні записувати і зберігати розмови, sms-листування клієнтів і фіксувати їх геолокацію. На провайдерів ляже зобов'язання фіксувати не тільки відвідування користувача, а й проведені ним онлайн-платежі.

"Гуллівер повертається", кадр з відео
"Гуллівер повертається", кадр з відео

Прем'єру мультфільму Кварталу 95 могли перенести заради Зеленського: "править бовдур, напрошуються паралелі"

Українці запідозрили, що реліз українського мультфільму "Гулівер повертається" було перенесено у зв'язку з політичними причинами: його сюжет може бути сприйнятий як критика нинішнього глави держави Володимира Зеленського. Таку версію висловив письменник і блогер Дмитро "Калинчук" Вовнянко на своїй сторінці в соціальній мережі "Фейсбук".