7 порушень режиму повного і всеосяжного припинення вогню було зафіксовано в районі проведення операції Об'єднаних сил за минулу добу, 19 грудня.
Російсько-окупаційні війська відкривали огоь в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" зі стрілецької зброї та гранатометів. Це відбувалося поблизу Південного. Також противник вів вогонь біля населеного пункту шуми, він використовував великокаліберні кулемети і автоматичні станкові гранатомети.
Про це повідомля є пресштаб ООС в ранковому зведенні в соціальній мережі Facebook.
Провокаційний обстріл стався і з кулеметів у передмісті Авдіївки по позиціях українських захисників.

ООС, фото ілюстративне
ООС, фото ілюстративне

"А поблизу Водяного-з гранатометів різних систем і стрілецької зброї. Ворожу вогневу активність було помічено і неподалік від Павлополя, де для коригування вогню з АГС ворог застосував БПЛА. Проліт безпілотника над лінією розмежування зафіксували і поблизу Водяного. Умілі дії наших засобів РЕБ зупинили подальше застосування БпЛА. Постріли окупантів були неприцільними і не несли загрози життю наших воїнів, тому вогонь у відповідь вони не відкривали. Серед наших захисників бойових втрат і поранень немає. Українські військовослужбовці і надалі перебувають напоготові до ймовірних провокацій ворога", - йдеться в повідомленні.

Від початку ж поточної доби, 20 грудня, поки відсутні порушення режиму припинення вогню з боку російських окупантів. По всій лінії розмежування спостерігається тиша.

"Обстановка в районі проведення операції Об'єднаних сил і надалі контрольована українськими воїнами. Слава Україні!", - підсумували в ранковому зведенні. ООС

Скріншот: facebook.com/pressjfo.news
Скріншот: facebook.com/pressjfo.news

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, російські окупанти "підкидають" воїнам на Донбасі гранатометні постріли: ОБСЄ про все вже знає

Як повідомляв "Знай.ua", ворог закидає заборонені міни на Донбасі: ЗСУ затримали причетного до окупантів

Знай.ua писав, окупанти поранили воїнів на Донбасі: ЗСУ не стали цього терпіти