Командир десантно-штурмового взводу "Ведмідь" розповів, як після навчання не задумуючись відправився захищати Батьківщину. Він також згадав перші дні, коли відбулася анексія Криму.

Відеоролик з розповіддю українського військовослужбовця про перебування в армії опублікував пресцентр штабу Операції об'єднаних сил на офіційній сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

Хлопець згадав, як після закінчення бакалаврату та захисту диплому за фахом інженер-механік у Полтавській державній аграрній академії, він прийняв рішення йти в армію. Попри всю складність служби, він задоволений і ні про що не шкодує. Особливо військовослужбовець відзначає братній дух серед хлопців, з якими йому довелося служити.

Командир десантно-штурмового взводу "Ведмідь", facebook.com/pressjfo.news
Командир десантно-штурмового взводу "Ведмідь", facebook.com/pressjfo.news

"Захотілося служити в десанті. Я поїхав в Миколаїв, приїхав у військову частину, здав психологічні та фізичні тести. І почав службу у 2013 році. Далі почалися події з Кримом. Наша бригада першою виїхала під Армянське, під населеним пунктом виставила блок пост. І ми стояли і надіялися, тобто всі хлопці з мого підрозділу, що не дійде до того, що ми будемо стріляти. Тоді ще було навіяно тією пропагандистською машиною, що все-таки ми брати. І не має дійти до вогневого контакту, війни. Але, як показали події, що почалося. І коли почалося, всі сумніви відійшли моментально в сторону. Всі ці братства, народи - все це одразу забулося. Всі просто почали робити свою роботу.", - розповів він.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

У 2015 році він пішов навчатися у Львівську національну академію сухопутних військ. Після закінчення якої йому запропонували список тих частин, де можна служити.

"І там була морська піхота і десантно-штурмова рота. Тобто можливість стрибати з парашутом. Служба дуже нагадує десантні війська. Без діла не сидимо. Що там не сиділи, що тут не сидимо.", - розповів він.

Командир десантно-штурмового взводу "Ведмідь", facebook.com/pressjfo.news
Командир десантно-штурмового взводу "Ведмідь", facebook.com/pressjfo.news

Нагадаємо, Уляна Супрун застерегла від підступної небезпеки новорічних свят: "Бомбардування і ураган". Уляна Супрун застерегла батьків від однієї з небезпек новорічних свят

Як повідомляв портал "Знай.ua", СБУ схилила голови через загиблих на Донбасі побратимів: найкращі снайпери віддфали життя за Україну. 1 грудня виповнився рік з дня загибелі двох Героїв України

Також "Знай.ua" писав, росіяни знову спробували привласнити український борщ: "Сало також стане нашим". Українці висловили свій гнів з цього приводу