Пресштаб ООС у соціальній мережі Facebook повiдомив про те, що в четвер, 17 грудня 2020 року, було виявлено відсутність одного з військовослужбовців підрозділу під час перевірки наявності особового складу одного з підрозділів військової частини, яка виконує завдання в районі проведення операції Об'єднаних сил.
Відомо лише те, що згодом відсутній будь-який позитивний результат.
"На даний час встановлено, що військовослужбовця затримано представниками незаконних збройних формувань. Представники російсько-окупаційних військ намагаються цинічно використовувати даний факт для дискредитації Збройних Сил України. Обставини події з'ясовуються", - йдеться в публікації.

Протягом поточної доби, 21 грудня, виходячи з вечірнього зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об'єднаних Сил, російсько-окупаційні війська цілих шість разів порушили режим повного і всеосяжного припинення вогню. Повідомляється, що представники ОБСЄ вже повідомлені про факт порушення з боку збройних формувань РФ. "Сьогодні сапери ДСНС розмінували майже 2 гектари території та передали на знищення 35 вибухонебезпечних предметів. Обстановка в районі проведення операції Об'єднаних сил і надалі контрольована українськими воїнами. Слава Україні!", - написано в зведенні.

Нагадаємо, окупанти заблокували гуманітарні коридори Донбасу: що діється на пропускних пунктах.

Як повідомляв "Знай.ua", тракторист-трудяга потрапив під кулі ворога в Авдіївці, ЗСУ кинулися на допомогу.

Знай.ua писав, окупанти літають над головами наших воїнів на Донбасі: використовують кулемети, гранатомети і не соромляться

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще