Якщо ви вже сповна "насолидилися" усіма сюпризами цього буремного року і більше не маєте сил сподіватися на краще, то саме час підняти собі настрій і подумати над здійсненням бажань. Традиційно за новорічним столом ми піднімаємо келихи за те, аби наступні 12 місяць були легшими, кращими та приємнішими.

Як же правильно загадати бажання на Новий рік, аби воно дійсно збулося? Ідея про те, що усе загадане у святковий час згодом стає реальністю, виникла не просто так. Саме під бій курантів акумулюється уся позитивна енергетика світу, тому варто свої думки повністю зосередити на одній меті.

Як підготуватися?

Зірки готуються до Нового року, кадр з відео
Зірки готуються до Нового року, кадр з відео

Перед тиеред тим, як взагалі що-небудь бажати, потрібно чітко усвідомити, чого хочеться досягти протягом наступного року і сформувати "правильне" бажання. Наприклад, якщо хочеться купити нову машину, краще уточнювати марку або приблизну вартість транспортного засобу. Інакше є ризик отримати машину дійсно нову, але таку, що проблем буде створювати більше, ніж користі.

Чого не можна загадувати?

Новий рік 2021
Новий рік 2021, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Бажання у жодному разі не повинні бути негативними і не можуть мати частинку "не" чи "ні". Справа в тому, що дана частка не сприймається підсвідомістю. І коли людина, наприклад, загадує "щоб не звільнили з роботи" або "щоб моя половина від мене не пішла", виповнюється то, що читається без приставки "не". А з точки зору окультизму бажання - це програма на прибуток або досягнення, якої суперечить негативний посил.

Способи загадування бажань

Новий рік 2021
Новий рік 2021, фото - Рexels

Найпоширенішим з методів є спалювання листка з бажанням, кидання попелу в келих з шампанським і випивання його рівно опівночі. Метод дійсно ефективний, тільки не варто писати саме побажання під бій курантів. Адже тут головну роль грає не стільки виконання ритуалу, скільки концентрація своїх думок над самим бажанням.

Тому, якщо воно не велике, то можна написати безпосередньо під бій курантів, потім підпалити і кинути попіл в келих. Якщо ж побажання складається з безлічі пунктів, то краще написати його заздалегідь, а в потрібний час просто прочитати, вголос або про себе, перед тим, як спалити.

Монетка у руці

монети, скріншот з відео
монети, скріншот з відео

Заздалегідь приготувати монетку, бажано золоту за кольором, можна навіть попередньо почистити її до блиску. У бій курантів потрібно затиснути монетку в руці і подумки представляти своє побажання у всій красі. Після цього кинути її в келих і випити шампанське, поки б'ють куранти. Потім цю монетку потрібно носити з собою як талісман, поки задумане не виповниться.

Виноградинки

Виноградники, скріншот
Виноградники, скріншот

Обираємо 12 виноградинок, і з'їдаємо їх рівно о 12 годин ночі. Цей спосіб дуже популярний серед європейців, так як попіл у шампанському для них взагалі дикість.

Головне обирати без кісточок, аби магічний момент не перетворився потім на візит до стоматолога.

12 бажань

У новорічну ніч напишіть на аркушах паперу 12 бажань, які б вихотіли здійснити найближчим часом. Покладіть листки під подушку перед сном, а потім зранку навмання дістаньте один з них. Те, яке вам попадеться, те і здійсниться у Новому році.

Візуалізуйте

Зірки готуються до Нового року, кадр з відео
Зірки готуються до Нового року, кадр з відео

Прикрасьте дім атрибутами, котрі якимось чином пов'язані з вашими мріями. Наприклад, якщо хочете машину - нехай це будуть магніти із зображенням авто, хочете вийти заміж - поставте на видному місці білий шматок тканини, або каблучку (не обов'язково вона повинна бути схожою на ту, яку ви хочете) , загалом підійдуть усі предмети, з якими виникають асоціації. У 12 годин ночі підійдіть ближче до них і візьміться лівою рукою, заплющивши очі. Подумки уявляйте, як те, що вам хочеться, вже стало реальністю.

Свічка

Палаюча свічка, кадр з відео: YouTube
Палаюча свічка, кадр з відео: YouTube

Знайдіть найкрасивішу на вашу думку свічку у будинку. За годину до Нового року, запаліть її, а о 12-й проговоріть своє бажання потшепки до неї, одразу загасіть після того, як скажете. Цю свічку зберігайте до наступних свят.

Нагадаємо, знайдено 5 способів уникнути переїдання за святковим столом.

Як повідомляв Знай.ua, Джамала під Новий рік показала незвичайну ялинку.

Також Знай.ua писав, що Зібров підказав, як подолати новорічне похмілля.