Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook.

Нещодавно знаменитість виставила нове відео, в якому вирішила навчити українців етикету, запустивши нову рубрику під хештегом #етикетзфреймут. Так, артистка цього разу розповіла, як правильно програвати, щоб не впасти в бруд обличчям після поразки і не лаяти себе за те, що трапилося.

На фото в пості красуня приміряла оксамитовий брючний костюм синього кольору і чорну маєчку, згадавши і про свій провал з проектом "Шоу Оля", яке свого часу не сподобалося багатьом українцям, спровокувавши справжній скандал. Також Фреймут згадала і про шоу "Танці з зірками", де брала участь з партнером Іллею Падзіною, покинувши паркет в 10 випуску і зазначивши, що шоу навчило її розбиратися в людях. Ольга підсумувала, що з кожної невдачі потрібно витягувати урок, давати собі час на відновлення і гордо йти далі.

До слова, Ілля Падзіна буквально "зрадив" Ольгу в 10-му випуску "Танців", зазначивши, що йому набагато більше подобається танцювати з Юлією Саніною, а у фінальному танці просто впустив артистку.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Як програвати. 🥂Копіювати поведінку переможця. Посміхатися, не виправдовуватися, пити шампанське - нехай і «з горя».

🔥Відокремлювати себе від невдалого проекту. Коли «Шоу Оля» сподобалося обмеженій кількості глядачів, звісно я переживала поразку. Картала себе у невдалій справі. Але тепер знаю, що помилялася. Невдалий проект - лише проект, який не має відношення до того, яка я людина.

🍍🍓🍉Пам‘ятати, що оточення більше хвилює, чим вечеряти, аніж ваш провал. «Що люди скажуть»- улюблений острах галичанок. Мені це побоювання передалося від прабабусь.

🧚🏻Перетворити падіння у досягнення. Переважно невдача має пояснення, яке можна зрозуміти лише з часом. Якби я не брала участь у «Танцях з зірками», то досі б погано розбиралася в людях.

👏🏻Не виправдовуватися за невдачу. Дати собі трохи часу на поганий настрій - а потім випростатися і з посмішкою братися за нове. Грайливо, з легким серцем."

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері".