Нашим читачам відомо, що на Донбасі триває війна проти путінських терористів. Українські військові всіма силами намагаються стримати натиск агресора. Також не варто забувати, що російські війська окупували Кримський півострів у тривожному 2014 році.
Зараз тривають жорсткі суперечки і з'являються санкції тим росіян, які несуть загрозу національній безпеці України, а також цілісності нашій державі. Співробітники українських правоохоронних органів, а також прикордонної служби показують, що відбувається на кордоні, і як поводяться люди, які намагаються приїхати до України не маючи на те законних підстав.
Серед таких "гостей" часто бувають і відомі особистості - музиканти, актори і навіть журналісти. Про це стало відомо завдяки публікації на офіційній сторінці МВС України в мережі Facebook.

"Кримнашистам в Україні не місце. Російських артистів прихильників анексії Криму достатньо. І всі вони в "чорному списку" українських спецслужб. І в Україну все одно рвуться, хоча на кордоні їх чекає традиційний вердикт: повернення додому разом із забороною в'їзду. Кого з публічних людей не пустили в нашу країну за останній місяць і як вони на це реагували - в сюжеті телепередачі "Кордон.UA". повний випуск передачі "Кордон.UA" за посиланням.",- пишуть українські правоохоронці.

Варто також нагадати нашим читачам, що Петру Мамонову — відомому російському музиканту і акторові заборонили в'їзд на територію України на 3 роки. Це сталося, 5 грудня, в аеропорту "Бориспіль" під час оформлення пасажирів авіарейсу з Туреччини. Петро Мамонов особисто підтвердив відвідування ним Криму, літаючи туди з Москви і виступаючи з концертами в Ялті. З громадянкою Російської Федерації музикант прямував в Україну "в особистих цілях".