Пишні та смачні коржі для торта, до того ж 9-10 штук можна приготувати всього за пів години. Потім збити або зварити крем, промазати коржі і за лічені хвилини отримаємо смачний торт.

Інгредієнти:

  • 200 грамів сметани
  • 1 чайна ложечка соди харчової
  • 200 грамів цукрового піску
  • 3 склянки борошна.

Бісквіт, кадр з відео
Бісквіт, кадр з відео

Приготування:

Сметану перекласти у скляну місткість, додати соду і добре перемішати. Сметана від впливу соди починає бурхливо реагувати, на поверхні з'являються бульбашки. Далі у сметану всипати цукор, хвилину перемішувати. А далі порціями додати всю муку.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Можна ложкою перемішувати на першій стадії замісу, але в підсумку тісто виходить дуже щільне, тому місити його потрібно буде вручну. З тіста сформуйте дев'ять-десять маленьких кульок, розкачайте їх качалкою тонко.

Покласти на кожен корж тарілку і обрізати ко колу. Всі коржі по черзі печуться на сухій сковорідці. Рівень вогню повинен бути мінімальним. Коржі для торта готові. Змащуйте їх кремом і насолоджуйтеся домашнім смачним тортиком.

Нагадаємо, Марина Боржемська показала, як готувати швидкі і корисні страви: рецепт салату і печеної риби з гарбузом

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Яблуко" з буряка та м'яса: рецепт яскравої закуски на Новий рік. Овочево-м'ясна закуска у вигляді яблука - це ідеальна страва на Новий рік. Вона яскрава, смачна і легко готується!

Також "Знай.ua" писав, 5 закусок до Нового Року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.