Популярний блогер і сценаристка Лілія Кім заговорила на своїй сторінці в Facebook на вкрай цікаву і хвилюючу тему, а саме — клонування.

Вона згадала, як два роки тому Барбара Стрейзанд клонувала свою літню собаку, і це викликало фурор. "Тоді вона довго виправдовувалася перед прихильниками" не купуй, — візьми з притулку", — згадує Лілія Кім.

Сценаристка зараз проживає в Лос Анджелесі. Там в даний момент клонувати собаку варто 50 тисяч, кота - 35, коня - 85.

Безліч міфів про клонування зараз розвіялися в міру того, як про цей процес стає відомо все більше деталей.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

“FDA випустило не тільки документ що регулюють процес-але розвінчання міфів про клонування, створених масовою культурою. Якось-що клонування нова технологія. Мовляв, ми вже 30 років їмо клоновані рослини, коли вдалий зразок копіюється, щоб не розплескати таким трудом зафіксований набір потрібних властивостей. Що клони-точні копії оригіналу і будуть мати ту ж personality. Це так само не відповідає дійсності. Ідентичні клони можуть всі мати свій характер як повністю ідентичні близнюки і відрізнятися від оригінал", — написала Лілія Кім.

Блогерка розповіла, що в США клонування людини поки заборонено, проте ведеться дискусія про те, що це дозволить бажаючим виробляти потомство без партнера.

"Фраза" стати самому собі турботливим батьком "може раптом стати дуже буквальною", - написала Лілія Кім

Нагадаємо, раніше пекельний вогонь мало не перетворив свиней на шашлики: "Ферма палає!".

Також портал Знай.ua писав, що Під Києвом арматура випала з вантажівки і проткнула легковик з людьми, очевидці посивіли: "як у фільмі жахів".

Також портал Знай.ua писав, що У Хмельницькому дірява труба перетворила багатоповерхівку на аквапарк-води по коліно.