У вівторок, 22 грудня, стало відомо про те, що в столиці РФ Москві підполковник Федеральної служби охорони (ФСО) помер шляхом самогубства.

Про це повідомляють росЗМІ з посиланням на прес-службу силових структур.

За інформацією джерела, тіло підполковника виявили вранці 21 грудня на вулиці Цандера в Москві. Уточнюється, що в його оселі знайшли передсмертну записку. При цьому невідомо, як саме наклав на себе руки чоловік.

Поліція Росії, Новые Известия
Поліція Росії, Новые Известия

За даними росЗМІ, в записці офіцер вказав, що "звів рахунки з життям з особистих причин, не пов'язаних зі службою". Слідчий комітет Москви вже почав дослідчу перевірку.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше ми писали про те, що в Томську, повністю засніженому високими заметами снігу, стався інцидент. Так, шестирічна дівчинка випала з вікна, а потім встала і пішла додому. Її врятували диво і замет снігу.

Нагадаємо, 10 грудня через хворобу помер генерал-лейтенант ЗСУ, голова Адміністрації Державної спеціальної служби транспорту Микола Мальков. Микола Іванович присвятив військовій службі більше 50-ти років свого життя.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві чоловік зайшов до церкви, і почав погрожувати вбити себе. Поруч з горлом він тримав розбиту пляшку, якій, мабуть, і планував завдати собі каліцтва.

Також портал Знай.uа писав, що на Закарпатті за загадкових обставин загинув 23-річний житель Рівненської області. Рідні виключають варіант самогубства.