Погода у середу відрізнятиметься залежно від регіону - десь сніжитиме, десь дощитиме, а десь морози нагадають, що вже зима.

У середу, 23 грудня, атмосферні фронти сімейки циклонів Грета 1 та Грета 2 принесуть сніг, мокрий сніг, налипання мокрого снігу та дощ - залежно від градусів. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook.

Практично всю Україну накриють опади. У західних регіонах очікуються дощі, які місцями посиляться до злив, а в центральних і північних випаде сніг.

погода в Україні, фото unian
погода в Україні, фото unian

На східній частині України, Дніпропетровщині, у Криму та на південному сході буде сухо та морозно.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На Заході очікується потепління, температура +3+7 градусів, у східних областях впродовж дня найхолодніше, -1-4 градуси, а вночі -5-9 градусів.

На Півночі падатиме сніг, який стихне лише ближче до вечора. Повітря прогріється до 0...+2 градуси.

На Півдні день буде хмарним. Увечері очікується сніг. Там стовпчики термометрів максимально покажуть 0...+2 градуси.

У Києві хмарна погода буде триматися до самого вечора. Йтиме сніг з переходом у мокрий сніг, а потім у дощ. Дошкулятиме поривчастий вітер.

Повітря прогріється до -1...+1 градуса.

погода в Україні, фото unian
погода в Україні, фото unian

Нагадаємо, погода на Новий Рік готує українцям сюрприз під шампанське та олів'є.

Як повідомляв портал Знай.ua, "підкорювачка Андріївського узвозу" в ожеледь стала зіркою, поки її мама плакала. Марія Моїсеєнко виявилася гімнасткою і знала, як правильно падати

Також Знай.ua писав, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму.