Відома українська телеведуча, зірка шоу "Світське життя" Катерина Осадча частенько радує численних шанувальників в Instagram новими публікаціями.

Зовсім недавно знаменитість виставила зворушливе фото, вперше за довгий час показавши своїх батьків - красуню-маму Анну Павлівну і тата Олександра Володимировича. Так, артистка і її найрідніші люди зібралися за столом в одному із заміських комплексів не просто так - сім'я святкує неймовірну річницю, 40-річчя подружнього життя, яке прийнято також іменувати "рубіновим" весіллям.

На честь торжества Катя приміряла розкішну довгу сукню з глибоким декольте, доповнивши жіночний образ макіяжем з яскраво-червоною помадою на губах. При цьому артистка зазначила, що мама і тато є для неї справжнім прикладом, як зберегти любов і повагу навіть крізь роки.

"40 років разом!

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Рубінове весілля.

Двоє дітей, двоє онуків і океан любові.

Мама і Тато крутий приклад для нас всіх, як зберегти кохання, повагу і стосунки крізь роки"

Фолловери не пройшли повз, привітали сім'ю і такі українські зірки, як Ольга Сумська, Потап, Даша Астаф'єва, Віталій Козловський, Маша Єфросиніна: "Щирі вітання прекрасним батькам з такою визначною подією!❤️❤️Це щастя!", "Неймовірний приклад! Гірко🍾", " привітання батькам♥️♥️♥️", " тато видно такий веселун, а мама така сувора, аж страшно😉. Сімейного благополуччя. Гірко🤗🤗".