Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість представила численним шанувальникам досить сміливу обкладинку її нового альбому, присвяченому 15-річчю її творчої діяльності. Так, 35-річна артистка позувала на сірому фотофоні абсолютно оголеною, прикривши найінтимніші частини тіла руками і засвітивши струнку фігуру.

Варто відзначити, що навколо пікантного кадру образу ж розгорілися неабиякі суперечки, а деякі фанати навіть порівняли фото зі знімком співачки і акторки Селени Гомес, створеного для обкладинки її альбому "Revival" ще в 2015 році. На офіційному Insta-акаунті шоу "Зірковий шлях" створили колаж, щоб порівняти культових красунь.

"Тіна Кароль vs Селена Гомес 🔥

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нещодавно українська співачка презентувала обкладинку альбому, який присвячений 15-річчю її кар'єри.

Знімок @tina_karol вийшов доволі пікантним, втім, є ще одна деталь — фани порівняли його з обкладинкою альбому @selenagomez «Revival» 2015 року.

А чий кадр вам подобається більше? ✨"

Фолловери не пройшли повз: "Тіні так фоткатись вже не солідно!!!!", "Звичайно ж Тіна краща❤️❤️❤️❤️", "це як порівняти Пугачову і Майлі Сайрус😂", "Селена Гомес".