Про смак та аромат домашньої курячої ковбаси й розповідати не потрібно. Ця апетитна страва є улюбленою для багатьох українців. Щобільше, така ковбаса готується без жодних шкідливих добавок і домішок.

Інгредієнти:

  • 500 г курячого м'яса,
  • 3 зубчики часнику,
  • 200 мл вершків,
  • 2 яєчних білки,
  • 1 ч. л. солі,
  • 1 ч. л. солодкої меленої паприки,
  • чорний мелений перець
  • спеції і трави за смаком.

Домашня ковбаса, instagram.com/domashnye_recepti/
Домашня ковбаса, instagram.com/domashnye_recepti/

Перший варіант приготування:

Куряче м'ясо пропустити через м'ясорубку. Часник подрібнити і додати в курячий фарш. Потім додати туди вершки, яєчні білки і спеції. Дуже добре вимісити, щоб вийшла однорідна маса. Викласти отриманий курячий фарш у фольгу і щільно загорнути і закрутити кінці.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Зверху фольгу обернути декількома шарами харчової плівки і зав'язати кінці ниткою, так щоб не проникла вода. Викласти в каструлю заповнену водою, так щоб вода покривала ковбасу і варити 30-40 хвилин. Вийняти з води і остудити. Покласти домашню варену ковбасу в холодильник на ніч.

Другий варіант приготування:

Начинити готовим фаршем з курятини кишки. Зв'язати їх з обох сторін ниткою. Зробити в ковбасі кілька проколів тонкою голкою. Воду довести до кипіння і посолити. Варити ковбасу при дуже слабкому кипінні. Остудити.

Нагадаємо, Марина Боржемська показала, як готувати швидкі і корисні страви: рецепт салату і печеної риби з гарбузом

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Яблуко" з буряка та м'яса: рецепт яскравої закуски на Новий рік. Овочево-м'ясна закуска у вигляді яблука - це ідеальна страва на Новий рік. Вона яскрава, смачна і легко готується!

Також "Знай.ua" писав, 5 закусок до Нового Року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.