Сенсаційна Українська реперка Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео.

Нещодавно знаменитість здивувала українців новим кумедним роликом, який виставила в свої Сторіс. Так, артистка вирушила до Харкова виступати на корпоративі у популярного українського оператора стільникового зв'язку, де зустрілася з переможцем шоу "Холостячка" Олександром Еллертом.

Варто відзначити, що Ксенія Мішина робила нелегкий вибір між Олексієм Тригубенко і Олександром Еллертом, проте в останній момент несподівано для глядачів вирішила пов'язати свою долю саме зі сценаристом "Квартал 95" і ведучим Еллертом.

На смішному відео зірка не може стримати захоплення, радісно посміхаючись на камеру в яскраво-зеленій толстовці-оверсайз, спочатку інтригуючи шанувальників, а потім нарешті показуючи, кого їй вдалося несподівано зустріти. Сам Олександр жартує, що чекає Олену в Харкові вже цілий тиждень.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Коротше я в Харків приїхала не дарма, знаєте чому, дівчата? Знаєте чомуу?" - захоплюється Олена.

"Тому що я тиждень її чекаю тут вже, в цьому Харкові!", - жартує Эллерт.

Нагадаємо, Еллерт несподівано розкрив правду про іншу Ксенію на "Холостячці", почула зізнання раніше Мішиної.

Як повідомляв Знай.uа, "Холостячка" Мішина нарвалася на хвилю ненависті після фінал.

Також Знай.uа писав, що Еллерт після перемоги на "Холостячці" з матюками звернувся до українців.