31-річна героїня четвертого сезону реаліті-шоу "Від пацанки до панянки", блогерка Анастасія Покрищук часто радує шанувальників яскравими публікаціями в Instagram.

Дівчина стала відома завдяки любові до пластичних операцій і дуже незвичайній зовнішності, а також досить щирими висловлюваннями, в яких не шкодує матюків і не боїться висловлювати свою думку. Знаменитість вже встигла сильно збільшити вилиці, губи і груди, видалити грудочки Біша, зробити ліпосакцію підборіддя і виконати безліч транформацій, зізнавшись, що не збирається зупинятися на досягнутому.

Нещодавно зірка дала відверте інтерв'ю шоу "Зірковий шлях" в якому розповіла, як зважилася на перевтілення, що з приводу зовнішнього вигляду думають її батьки і 94-річна бабуся, чому вона іноді самостійно робить собі уколи краси, чи не заважають дівчині філери і де все-таки дешевше робити пластичні операції - в Україні або закордоном.

"Блогерка Анастасія Покрещук розповіла, чому змінила зовнішність 💫

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Про @_just__queen_ знають не лише в Україні, а й за її межами. Річ у тім, що дівчина має найбільші вилиці у світі. Окрім того, вже давно самостійно робить ін'єкції краси.

Зізнається — у 18 років була доволі самовпевненою, але згодом їй перестала подобатися власна зовнішність. Так, Анастасія вирішила змінитися, і наразі ні про що не шкодує.

«Я кайфую від цього. Дивлюся у дзеркало і задоволена собою. Багато хто каже, що це для хайпу. Втім, таким би не займалася. Або зробила б роги», — іронічно додає зірка.

Чи не заважають Покрещук філери? Що каже мама про самовдосконалення доньки? Як відбувається процес збільшення губ удома?"

Нагадаємо, Анастасія Покрищук дала прочухана настирливим дівчатам

Як повідомляв портал Знай.uа, Покрищук розкритикувала рабську психологію утриманки

Також Знай.uа писав, перероблена з "пацанок" дала жінкам нескромну пораду