Автор-сценарист творчої студії "Квартал 95" Олександр Еллерт нещодавно поділився у своїх Insta Stories архівними кадрами з виступу в шоу "Розсміши коміка", а також новими фото з проекту "Холостячка", в якому завоював серце головної героїні Ксенії Мішиної.

Так, на одному з кадрів артист зображений в образі безхатченка на популярному гумористичному шоу. Потім Еллерт показав ролик, як виходить з автомобіля на першій вечірці з "Холостячкою" Мішиною.

"З грязі в князі", - кумедно підписав сторіс Олександр.

Олександр Еллерт, скріншот Insta Stories

Олександр Еллерт, скріншот Insta Stories

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Варто зазначити, що в 2017 році на "Розсміши коміка" Еллерту вдалося розвеселити нинішнього президента Володимира Зеленського і його колишнього колегу Євгена Кошового. Тоді гуморист в образі безхатченка заробив 50 тисяч гривень.

Також ми писали про те, що Григорій Решетник після фіналу розмістив спільний знімок з фіналістом Олексієм Тригубенком. У підписі до фото ведучий пообіцяв шанувальникам проекту скинути мобільний номер бізнесмена, але за однієї умови.

Нагадаємо, раніше колишня "Холостячка" Ксенія Мішина розповіла нюанси пост-шоу: "Історія добігає кінця".

Як повідомляв портал Знай.uа, Олександр Еллерт відреагував на численну критику деяких глядачів, яким не сподобалося, що у фіналі акторка Ксенія Мішина вибрала не Олексія Тригубенка.

Також портал Знай.uа писав, що переможець "Холостячки" Еллерт поліз до Льоші з непристойностями: "Засмокчу до кадика".