Зірковий тренер Аніта Луценко у своєму Instagram спільну фотографію з 65-річною мамою і сердечно привітала її з днем народження. Вона дала зрозуміти, що пишається матусею, і розповіла, що щоранку у своєму віці її мама виконує комплекс "Сур'я" з йоги.

" з днем народження МАМА ❤️ 65 і Сурія вранці;)", - написала Аніта Луценко

На фото Аніта з мамою Людмилою Миколаївною позують у спортивних костюмах, як ніби щойно повернулися з тренування. Аніта-в чорно-білому костюмі, мама — в сіро-блакитному. Разом вони виглядають як справжня команда. Відразу видно, хто виховав в Аніті любов до спорту і фізичної культури.

Ну, а тепер і сама Аніта Луценко служить незамінним мотиватором для своєї мами. І якщо кому-небудь з них двох раптом стає лінь, друга завжди знає, де знайти ключик "запалювання" і мотивації. Так що цьому тандему залишається тільки позаздрити.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Аніта Луценко продемонструвала кілька улюблених вправ з вечірнього тренування, які допоможуть підкачати прес, ноги і сідниці за допомогою незвичайного комплексу.

Також портал Знай.uа писав, що тренер з" Зважені та щасливі "Аніта Луценко кокетливо вигнулася кішечкою:"ніжно і боляче".

Нагадаємо, раніше Аніта Луценко показала 3 кращих вправи для красивих рук, навіть гантелі не потрібні.