Українська акторка Ксенія Мішина, яку всі знають за серіалом "Кріпосна", на всю країну зізналася в коханні сценаристу "Квартал 95" Олександру Еллерту у фіналі реаліті-шоу "Холостячка".

На своїй сторінці в Instagram 31-річна знаменитість торкнулася теми відносин на основі матеріальної вигоди.

"За останній тиждень ми з вами спостерігали, як оголився цілий пласт проблем у нашому суспільстві. Величезна кількість страхів, які керують вибором дівчат. Страх бідності, незахищеності, гонитва за сумками, шубами, затишним будинком і повна відсутність довіри до світу.
Я не кажу, що погано прагнути до матеріальної захищеності і благополуччя, але не тільки за рахунок чоловіка 😂🙈 у вас ще є ви!

Холостячка Ксенія Мішина, фото: прес-служба СТБ
Холостячка Ксенія Мішина, фото: прес-служба СТБ

Я розумію, чому так бомбануло. Багато хто побачив в одному з героїв - шанс! Багато так і писали: Ксюша, ти упустила свій шанс. Я не сперечаюся, для когось так і є і зустрівши такого чоловіка, дівчина з такою позицією навіть подумає, що закохана, адже разом з ним отримає задоволення своїх матеріальних і емоційних проблем. А в замін з вдячності даруватиме йому сек$. Так виходить?!) Особисто мені це пахне смаженим, вже вибачте.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Йдемо далі, багато хто звинувачував мене в тому, що я обманювала і заподіяла біль людині. Біль, можливо. Але на щастя у фіналі залишалися усвідомлені чоловіки, які йдучи на проект розуміли, що так може бути з кожним!

Чи обманювала я?! Ну Камон! Звичайно ні, в цьому ж і є суть реаліті, мені підібрали з тисяч заявок такі типажі, які спочатку мені підходили.

Тому дівчатка, я вам бажаю: любіть себе, поважайте, не шукайте легких шляхів, а шукайте способи розвиватися, щоб в момент коли доля подарує вам можливість вибору, ви мали можливість зробити його серцем, а не на калькуляторі", - написала Мішина.

Нагадаємо, раніше колишня "Холостячка" Ксенія Мішина розповіла нюанси пост-шоу: "Історія добігає кінця".

Як повідомляв портал Знай.uа, Григорій Решетник після фіналу розмістив спільний знімок з фіналістом Олексієм Тригубенком.

Також портал Знай.uа писав, що ведучий "Холостячки" Григорій Решетник заінтригував напередодні пост-шоу: "Ксенія не готова до відносин".