Молода дружина беззмінного ведучого шоу "Холостячка" і "Холостяк" Григорія Решетника Христина нещодавно стала мамою втретє.

Так, 28 листопада на світ з'явився маленький хлопчик на ім'я Олександр. Багатодітний тато Решетник не перестає радіти маленькому диву і буквально не випускає його з рук.

Не так давно популярний телеведучий поділився з численними шанувальниками дуже зворушливими фотографіями, на яких з'явився зі своїм новонародженим сином. Григорій стоїть посеред засніженого Києва в теплому чорному пальто, сірих брюках і черевиках. На руках зірка тримає маленького Сашу.

У підписі до милих знімків Решетник написав, що збирається зліпити для сина сніговика, так як столицю засипало снігом.

"Зараз з Сашунею будемо ліпити сніговика ☃️❄️", - зазначив молодий батько.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Які солодкі", "Де такий сніг є?😢 У нас ні сніжинки", "Так мило🤗", "Чудова ідея", - пишуть у коментарях користувачі соцмережі.

Нагадаємо, раніше колишня "Холостячка" Ксенія Мішина розповіла нюанси пост-шоу: "Історія добігає кінця".

Як повідомляв портал Знай.uа, Григорій Решетник після фіналу розмістив спільний знімок з фіналістом Олексієм Тригубенком. У підписі до фото ведучий пообіцяв шанувальникам проекту скинути мобільний номер бізнесмена, але за однієї умови.

Також портал Знай.uа писав, що ведучий "Холостячки" Григорій Решетник заінтригував напередодні пост-шоу: "Ксенія не готова до відносин".