На католицьке Різдво очікується погіршення погоди, надзвичайники оголосили жовтий рівень небезпеки.

На українців чекають три вихідних дні підряд. До суботи та неділі додасться ще один день — п'ятниця, 25 січня. У цей день відзначається одне з головних церковних свят — Різдво Христове за григоріанським календарем або, як його ще називають, католицьке Різдво. Синоптики обіцяють значне погіршення погодних умов цього дня.

Так, за даними Українського Гідрометцентру, 25 грудня у східній та північно-східній частині країни очікується значний сніг, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця.

У східних та південно-східних областях пориви вітру 15-20 м/с . Оголошено перший рівень небезпечності - жовтий.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Надзвичайники просять водіїв бути максимально уважними за кермом, дотримуватися ПДР та уникати різких маневрів.

На решті території України також очікується вітер західного, південно-західного напрямків, він буде поривчастим і навіть подекуди зі штормовими поривами.

Температура повітря протягом дня очікується +2 °C…+6 °C, у південній частині буде, як навесні, +5 °C…+11 °C.

Нагадаємо, погода на Новий Рік готує українцям сюрприз під шампанське та олів'є.

Як повідомляв портал Знай.ua, "підкорювачка Андріївського узвозу" в ожеледь стала зіркою, поки її мама плакала. Марія Моїсеєнко виявилася гімнасткою і знала, як правильно падати.

Також Знай.ua писав, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму.