Колишня в. о міністра охорони здоров'я Уляна Супрун розповіла про рідкісне астрономічне явище, яке всі спостерігають напередодні католицького Різдва, а також привітала українців з наступаючим церковним святом.

"21 грудня планети Сатурн і Юпітер підійшли дуже близько одна до одної. Вони вишикувалися настільки щільно, що з Землі виглядали як одна надзвичайно яскрава зірка. Так само добре з’єднання цих планет можна було спостерігати лише 800 років тому. У медіа це явище назвали "Різдвяною зіркою".

Дуже символічно, що наука і традиції так чарівно поєдналися саме у 2020 році, коли нам всім особливо потрібно відчути силу надії. Сьомий рік війни та окупації, пандемія covid-19 загострили наявні проблеми та спричинили тяжкі втрати. На превеликий жаль, чимало чудових людей поклали свої життя.

Уляна Супрун, instagram.com/ulanasuprun
Уляна Супрун, instagram.com/ulanasuprun

Згадаймо сьогодні всіх, хто дає нам надію на щасливе Різдво. Особливо – військових, які захищають нашу безпеку, медиків, які рятують наше здоров’я, бранців Кремля, які відстоюють гідність українців перед ворогом.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Святвечір і Різдво – це сімейні свята, однак сьогодні не всі сім’ї зберуться у повному складі. Хтось з’єднається з близькими онлайн, хтось лише у власних думках. Але нехай ваші думки будуть теплими й спокійними.

За будь-яких обставин не дозволяйте собі опускати руки. Вірте у себе та своїх близьких. Підтримуйте одне одного, плануйте та допомагайте іншим втілювати плани, якими б неможливими вони не здаються спочатку. Будьте сильними та рішучими. Бажаю вам щастя, здоров’я та перемоги здорового глузду в усіх життєвих труднощах! Щасливого Різдва, міцного здоров’я та миру кожній родині!" - написала Супрун у Facebook.

Нагадаємо, Уляна Супрун поділилася історіями "цілющого" божевілля зі свого життя.

Як повідомляв портал Знай.uа, Уляна Супрун розповіла, які ліки слід викинути.

Також портал Знай.uа писав, що Супрун застерегла від небезпеки новорічних свят.