Олена Омович вирішила "прикрасити" собою Різдво і стала у "святкову" позу.

Популярну київську модель Олену Омович в мережі охрестили "українською Кардашьян". Вона відома як б'юті-блогер, що зробила серію пластичних операцій, змінивши форму носа, збільшивши губи, груди та сідниці.

Омович обожнює епатувати публіку відвертими фото. Майже під кожним її знімком в соцмережах фоловери залишають критичні коментарі, однак при цьому модель зібрала у своєму Instagram мільйонну аудиторію та не втомлюється щодня демонструвати свої "силіконові" груди й сідниці.

Цього разу українська Кардашьян вирішила трохи додати новорічного настрою та виклала кілька кадрів зі своєї "різдвяної" фотосесії.

Омович постала на фото на тлі червоної ялинки у короткій чорній сукні, яка повністю закривала груди, плечі та шию моделі, що трапляється дуже не часто в образах української Кардашьян. Та попри це, вбрання так сильно обтисло тіло Олени, що всі її принади ще більше підкреслило.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Олена Омович, фото: Instagram
Олена Омович, фото: Instagram

Худі ноги Омович заховала у шкіряні високі ботфорти. Свій образ модель доповнила чорним кепі, шкіряними рукавичками та стильними темними окулярами.

У всьому цьому озброєнні Омович всілась біля ялинки у "новорічну" позу.

Олена Омович, фото: Instagram
Олена Омович, фото: Instagram

Шанувальники оцінили позу Омович та весь її "новорічний" образ. Олена отримала багато компліментів і навіть зізнання в коханні.

Однак, не обійшлось і без хейтерів.

Нагадаємо, Олена Омович осоромилася ногами-сірничками

Як повідомляв портал Знай.ua, в мережі показали, який вигляд мала Олена Омович до пластики

Також Знай.ua писав, українська Кардашьян вийшла на вулицю без білизни