У мережі почали з'являтися чутки про те, що HBO планує реанімувати "Секс у Великому Місті". Однак точним залишається одне, що в нього не повернеться одна актриса.

Актриса Кіс Кетролл, яка зіграла легендарну Саманту, категорично відмовилася від зйомок у продовженні. Вона розповіла, що не бачить свою розкуту героїню розкутою.

Кім досі не передумала - з серіалом вона покінчила. Хто замінить Саманту, якщо проект звичайно вийде, поки невідомо. Але кажуть, що на роль нової четвертої подруги продюсери розглядають Шерон Стоун.

Шерон Стоун, скріншот: YouTube
Шерон Стоун, скріншот: YouTube

Раніше повідомлялося, що відома американська актриса Синтія Ніксон, яка прославилася роллю в серіалі "Секс у великому місті", вперше поділилася історією про свого сина-трансгендера. Виявилося, що дочка актриси Сеф заявила про бажання змінити стать ще в 2018-му.про це зірка розповіла в ефірі онлайн-шоу Straight Talk With Gay People.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

За словами Ніксон, зараз її вже синові Семюелю 23. Вона спочатку не прийняла заяву дочки про трансгендерність і бажання стати хлопцем.

Нагадаємо, зірка "сексу у великому місті" вперше розкрила подробиці зміни статі.

Як повідомляв Знай.uа, пішла з життя напарниця Сари Джесіки Паркер з серіалу"Секс у Великому Місті".

Також Знай.uа писав, що кинула чоловіка заради роману з жінкою: в Мережу злили свіжі фото зірки "сексу у Великому Місті".