Сестри Кардашьян "змінили" стать і стали братами - в мережі показали портрети.

Знамените сімейство Кардашьян, яке демонструє всьому світу свій бруд під нігтями, вміло переплітаючи приватне і професійне життя завдяки своєму телешоу і постійній присутності в соцмережах, дуже добре знає, як це все монетизувати.

Американське реаліті-шоу "Сімейство Кардашья" вперше вийшло в ефір 12 років тому, і зі зростанням популярності програми ріс і матеріальний стан сім'ї.

Кайлі Дженнер було всього дев'ять років, коли знімали перший епізод реаліті. Нині їй 22, і вона мільярдер. За даними Forbes, її статки сягають мільярда доларів, вона найбагатша з усіх членів сім'ї.

Сім'ю очолює "маменеджер" Кріс Дженнер. Але інші члени сім'ї не сидять без діла.

Популярні новини зараз
Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

сімейство Кардашьян, фото Getty Images
сімейство Кардашьян, фото Getty Images

Кім Кардашьян Уест стала мультимільйонеркою завдяки продажам своєї косметики та прибутку від інших компаній, якими вона володіє.

Кендалл Дженнер - топ-модель. Хлої Кардашьян керує компанією з продажу джинсів Good American. Старша сестра Хлої Кортні Кардашьян знімається в рекламі і співпрацює з модними брендами.

У сестер в цілому 537 млн ​​фоловерів, які жадібно слідкують за їхнім життям.

Нещодавно в мережі поширили фотоколаж, на якому показали, який вигляд мали б сестри Кардашьян, якби вони народилися хлопцями, тобто, якби були братами.

За допомогою спеціальної програми Кріс та Кендалл Дженнер, а також Кім, Хлою та Кортні Кардашьян "перетворили" на чоловіків.

Як зазначили в мережі, Кім Кардашьян в образі "братика" схожа на арабського шейха з домішкою "турецького принца поп-музики" Таркана і дрібкою Мікеле Морроне.

Інші жінки знаменитого сімейства також виглядають не гірше, "змінивши" стать.

Нагадаємо, як члени сімейства Кардашьян виглядали на початку свого шоу

Як повідомляв портал Знай.ua, сестри-красуні Кардашьян влаштували пранк

Також Знай.ua писав, Кім Кардашьян заявила про закриття шоу "Сімейство Кардашьян"