Володимир Путін, фото YouTube
Володимир Путін, фото YouTube

Забрали Крим і хочуть вкрасти борщ: чому Росія на цьому не зупиниться

Росія намагається вкрасти в України все, агресор зазіхнув навіть на борщ. Після того як Росія назвала борщ своїм національним блюдом, в соцмережах прокотилася справжня хвиля обурення. Все почалося з твіту офіційного акаунта МЗС Росії, в якому було сказано: "Вічна класика, борщ – одна з найвідоміших і найулюбленіших російських страв і символ національної кухні".

Фото: facebook.com/mvs.gov.ua
Фото: facebook.com/mvs.gov.ua

Українські поліцейські не пошкодували своєї крові, щоб врятувати життя інших

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Співробітники патрульної служби поліції особливого призначення "Схід" і спецназ прикордонної служби "Дозор" створили справжнє диво на свята. Про те, що 28 бійців патрульної служби поліції та спецпризначенці прикордонної служби стали донорами крові, повідомляє прес-служба МВС України на офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Поль Манандіз, facebook.com/paulmanandise
Поль Манандіз, facebook.com/paulmanandise

Француз з чарівним голосом відкрив у собі козацьке коріння: українець у кількох поколіннях

Французько-український співак Поль Манандіз, який народився в Брюсселі, заспівав українською мовою відому пісню "Чорнії брови, карії очі". У 2014 році він одружився з українкою, а в 2015 переїхав жити на батьківщину своєї дружини. Свої пісні Поль Манандіз виконує французькою, англійською та українською мовами. На своїй сторінці у Фейсбуці він опублікував відеоролик з виконанням пісні.

Окупанти обстріляли приватний сектор Водяного, фото: штаб ООС
Окупанти обстріляли приватний сектор Водяного, фото: штаб ООС

Путінські окупанти потрапили міною у двір мирних українців: кратер просто під деревом

Прес-штаб ООС в соціальній мережі Facebook раніше нагадував українцям, що незважаючи на погодні умови, свята і будні, воїни Об'єднаних сил продовжують працювати над собою і вдосконалювати навички володіння зброєю. З'явилася публікація з інформацією про черговий обстріл з боку російсько-окупаційних військ.

Володимир Зеленський, скріншот відео
Володимир Зеленський, скріншот відео

Від Зеленського вимагають в рази урізати зарплати нардепів і підняти "геноцидний" мінімум українців

Наслідки скандального призначення нового міністра освіти і науки, в голосуванні за якого вбачається факт кнопкодавства, не змусили себе чекати. Незабаром в залі парламенту додасться відеокамер, а також посиляться законні "санкції". Але ось шалена різниця в розмірі зарплат і пенсій звичайних громадян і "верхівки" влади все ще турбує десятки тисяч українців.