Навіть у свята багатьом українцям доводиться вирішувати питання з посилками і банківськими операціями

У вихідні дні з нагоди Нового року та Різдва установи працюватимуть за скороченим графіком.

31 грудня багато банків закриють свої відділення вже о 14 годині - клієнтам потрібно встигнути до обіду отримати консультації та провести невідкладні процедури. У новому 2021 року 4 і 5 січня співробітникам банків доведеться працювати повний день, 6 січня - на годину менше, а 7 і 8 січня всі підуть на законний вихідний.

"Укрпошта" має бути відкритою 31 грудня, проте 1 і 7 січня - вихідні дні. У період з 2 по 5 січня відділення повернуться до звичайного графіку роботи, однак перед православним Різдвом, 6 січня, буде скорочений день, 8 січня співробітники вийдуть на повні робочі зміни. Варто звернути увагу, що найбільш завантажені відділення "Укрпошти" збираються працювати без вихідних, такі є в обласних центрах і багатонаселених містах по всій Україні.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

"Нова пошта" вже оголосила, що 31 грудня її відділення будуть відкриті до 18:00, після чого оператори підуть готуватися до Нового року. В 2021-му співробітники компанії зможуть повноцінно відпочити 1, 7 і 8 січня, а 6 січня відділення закриють до 18-ї години.

Нагадаємо, яким буде новий календар свят у 2021 році

Як повідомляв портал Знай.ua, пенсіонерам стане простіше отримувати виплати: тепер з банками працюватимуть напряму

Також Знай.ua писав, "Нова Пошта" готує грандіозний апгрейд