Відомий автор-сценарист "Кварталу 95 "і переможець реаліті-шоу "Холостячка" Олександр Еллерт розмістив на своїй сторінці в Instagram Stories, на якому зображена Ксенія Мішина і цікаве питання до шанувальників.

Вони постали в одному з магазинів з безліччю суконь і спочатку запитав у актриси, чи буде вона вибирати якесь з них. І її вибір припав на яскраво-червоне вбрання
"Ну примір. Як вам, якщо Ксю буде в такому на весіллі, кайф?", — говорить Эллерт.

І ця історія з'явилася раніше тієї, де Ксенія Мішина постала з оголеним животиком. Там Олександр Еллерт сидить перед дівчиною і цілує кругленький живіт актриси, натякаючи шанувальникам на вагітність актриси. Однак залишається лише здогадуватися, це черговий жарт з боку гумориста і сценариста "Кварталу 95" або дійсність, в якій ніхто з фанатів "Холостячки" ще не був готовий. Адже після проекту пройшло не надто багато часу, щоб можна було подумати про готовність з боку Мішиної і Еллерта заводити ще одну дитину.

Нагадаємо, ексхолостячка Мішина стане мамою-Еллерт показав вагітний животик: "Забувши"

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", закохана Мішина залізла на Еллерта при свічках, інтимний момент побачила вся Україна: "Давай літати". У кімнаті романтична напівтемрява, летить штучний сніг, розставлені свічки, на колишній "Холостячці" — плаття з високим розрізом і спокусливі панчохи.

Знай.ua писав, наречений" Холостячки " Еллерт висловив все, що приховував про Мішину: "А де Ксю?"