Магдалена Мочіовські є спадковою мольфаркою і до неї за допомогою їдуть з усієї України. Багато хто переконаний, що у неї справжній дар.

Магдалена успадкувала свій дар від бабусі. Однак практикувати свої знання, які їй перейшли в 13 років почала тільки в 33 роки. Однак зізнається, що Допомогти може не всім, бо долю не зміниш. Також вона не може допомогти кровним родичам і чоловікові.

Мольфарка Магдалена, кадр з відео
Мольфарка Магдалена, кадр з відео

Мольфарка не любить говорити про політику. Так, ще в 2014 році, коли в Україні почалася революція, Магдалена розповіла одному виданню:

"Як будь-який громадянин України, переживаю за долю країни. Мольфарам не можна втручатися в політику. Ситуація серйозна, ми стоїмо перед окупацією РФ нашої держави. З Божою допомогою ми вийдемо з глибокої політичної кризи. Сказати, що обійдемося без кровопролиття, не можу, кров вже пролилася. За спиною цього кровопролиття стояла Росія на чолі з Путіни. Росія не зацікавлена в територіальній цілісності України. Єдину маріонетку, яка була у Путіна – Віктора Януковича, він втратив.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Нагадаємо, дружина Кошового з "Квартал 95" показала, як він лиже.

Як повідомляв Знай.uа, Кошовий з "Квартал 95" відростив собі шевелюру - зовсім інша людина.

Також Знай.uа писав, що Кошовий "поплутав" близьких, застигли як укопані.