Символ наступаючого 2021 року — Металевий Білий Бик. І в наших душах таїться надія на нього, як на рятівника від усього цього кошмару, який звалився на нас в 2020-му.

Щоб Новий рік був успішним і щасливим, Астрологи радять "домовитися" з символом року про те, що подавати на стіл і як його оформляти. Сьогодні поговоримо про те, як задобрити білого бика.

Оскільки Бик-тварина травоїдна, віддайте перевагу рослинній їжі і простежте за тим, щоб її було на столі в достатку. Підійдуть овочі, фрукти, зелень, всілякі салати і овочеві закуски. Прикрашайте страви кропом і петрушкою.

Без м'яса на Новий рік не обійтися, проте стежте, щоб на столі ні в якому разі не було яловичини або телятини — це може розлютити білого бика. Подавайте буженину, запечені курячі крильця або стегенця, тушкованого кролика.

Непогана ідея зробити основною стравою фаршировану індичку або качку з яблуками. Не варто подавати холодець і холодець, оскільки в ньому використовується желатин, виготовлений з коров'ячих рогів. Якщо ж ви все одно хочете подати заливне, то використовуйте агар-агар, він рослинного походження.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Оформляючи стіл, і страви в тому числі, використовуйте світлі кольори. Табу-червоний колір, щоб не дратувати Бика. Також астрологи радять при оформленні столу використовувати металеві вироби-серветниці, Свічники, Вази, Підноси і т. д.