Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість порадувала численних шанувальників кадром зі свого останнього виступу на шоу "Льодовиковий період", де разом з партнером Романом Костомаровим їй вдалося дійти до фіналу і навіть зайняти почесне третє місце. Так, артистці для номерів не раз доводилося кардинально міняти зовнішність за допомогою гриму і перук, а цей раз не став винятком.

Красуня приміряла образ культової Мерилін Монро, сидячи в гримерці і грайливо посміхаючись на камеру з ще незавершеним макіяжем і надівши толстовку-оверсайз ніжно-рожевого кольору. При цьому шанувальники Регіни вперше побачили її платиновою блондинкою, а не з довгим русявим волоссям. Також Тодоренко зібрала всі свої образи з проекту, будучи і розкішною Клеопатрою, і гарячою іспанською дівчиною, і ніжною слов'янкою.

"#Льодовиковий період закінчився, а фото ж залишилися)

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скажіть, який образ з 10 вам сподобався найбільше? Просто напишіть номер)

Спасибі за красу моїм чарівницям"

Фолловери не пройшли повз: "я подумала, що це Кейт Вінслет", "і, як красиво виглядає? Шикарний образ Краса молодець.✨❤️✨❤️✨❤️", "Мерилін на мінімалках 😏", "відмінне фото Монро", " як завжди ПРЕКРАСНА і незвичайна🔥 🔥 🔥 👍 😊".