Гуморист і глава "Кварталу 95" Євген Кошовий частенько радує своїх шанувальників всілякими фото і відео в соціальній мережі Instagram.

Але зараз він постав на сторінці "Кварталу" в тій же соцмережі в цікавому образі.

"Сказати, що цей рік був важким-це не сказати нічого! Тому, все, що ми можемо зробити, це залишити все погане в 2020, пробачити всіх неприємних людей і включити Новорічний "Вечірній Квартал" 31 грудня о 20:21 на 1+1. Налаштовуємося тільки на позитивні емоції і круті події в новому 2021 разом!", - написано в підписі до знімка, на якому Євген Кошовий зображений в образі фекалії з новорічною шапочкою.

"Хочу такий же костюм! Де дістати? Чи не підкажете?😱 😂 ", "Зустрічаємо Новий рік тільки на плюсах", " навіть вимкну телевізор, щоб ваш або наш Вовочка не не псував картинку в Новий Рік!!!", "Це костюм твого друга, йому більше підходить. Країні і на головну ялинку теж підійде ця краса", " це ж костюм Зеленського саме цим він і став А був хорошим актором...", "Та вже обісрався ваш Вова", "дуже відповідний костюм для Євгена і всього кварталу", — написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо , Кошовий з "Квартал 95" відростив собі шевелюру - зовсім інша людина. Замість звичних Худі і светрів він надів класичний костюм синього кольору.

Як повідомляв "Знай.ua", Юрій Ткач з "Квартал 95" ошелешив моторошною "травмою": "Дружина сковородою заїхала?"

Знай.ua писав, одружений Кошовий з "Кварталу 95" шльопнув Лару Фабіан: "Неприємний випадок"