Відома українська співачка Ірина Білик, яка радує своїх шанувальників творчістю вже не перший десяток років, поділилася справжньою новорічною казкою. Співачка продовжує знаходити собі "залицяльників" навіть на кілька хвилин. Дійсно, перед її шармом важко встояти.

Про це стало відомо завдяки короткій історії Ірини Білик в мережі Instagram.

Історія Ірини Білик, скріншот: Instagram
Історія Ірини Білик, скріншот: Instagram

Так, на короткій, але дуже інформативній Stories співачки можна помітити, що Ірина проводила вільний час на території "Містечко зимових розваг", яке знаходиться біля Палацу "Україна".

Видно, що аніматор в костюмі мультяшної собачки став на одне коліно і зробив Ірині приємний жест уваги - ніби цілує руку співачці і зізнається в своїх теплих почуттях. Особливо кумедним може здатися те, що на костюмі можна помітити довгий рожевий язик, який весело гойдається.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Ірина Білик для прогулянки обрала великий рожевий пуховик, чорні джинси і шкіряні чоботи, а доповнила її "вихідний" лук кремова шапочка.

Варто також нагадати нашим читачам, що нещодавно 50-річна знаменитість виставила кумедне відео, на якому танцювала разом з Виконавцем Дзідзьо (Михайло Хома) на зйомках їх з Олександром Пономарьовим, Тіною Кароль, Олегом Скрипкою та Микитою Алексєєвим передноворічному подарунку для українців - колядки "Нова радість стала".

Раніше повідомляли, Могилевську спіймали за ручку з мільйонером: "У нього дружина є - ти забула?".

Як повідомляв Знай.uа, Зібров приобняв Білик і Сумську і посміхнувся крізь вуса.

Знай.uа писав, Наталя Могилевська засвітилася на новорічних гуляннях в компанії відомого мільйонера: "Мій".