Нумеролог Ірина Штепа розповіла про енергетично потужний день в 2020 році для очищення – 30 грудня. Саме в цей день відбудеться останній повний місяць в році, що минає. Про це вона розповіла в Facebook.

Нумеролог дала важливі рекомендації, які допоможуть розчистити думки і кілька практик, які допоможуть очистити думки, душу і посилити потужну і чарівну енергію.

Згідно з рекомендаціями Ірини Штепи в цей день важливо:

* навести порядок у своїх думках і помедитувати;

* зайнятися прибиранням в будинку;

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

* провести практику на позбавлення.

"візьміть аркуш паперу і випишіть все від чого хочете позбутися, звільнитися: хвороби, безгрошів'я, ситуації, образи, зайва вага, відносини і т.д. Прочитайте цей список перед запаленою свічок і спаліть його, попіл викинути у вікно", - розповіла вона про ритуал.

Також важливими є сни. Їх потрібно записати. А перед сном проговорити цілі на наступний рік.

"Сни, які ви побачите з 29 на 30 і з 30 на 31 будуть містити підказки по вашим цілям на 2021 рік. Ніхто і ніколи за вас ваші сни не розшифрує. Вчіться цьому самі! Заведіть щоденник, снів і пишіть туди все, що можете запам'ятати відкривши вранці очі. Цей день може дати нам підказки про те, чого ми не помітили або не врахували в постановці своїх цілей на майбутній рік", - пише фахівець.

Практика Стакан води: набираємо в стакан воду, нашіптуємо на водичку своє бажання і ставимо на ніч на підвіконня, а вранці випиваємо воду, візуалізуючи своє бажання.

Нумеролог, фото: Facebook
Нумеролог, фото: Facebook

Нагадаємо, як загадати бажання на Новий рік і чого категорично не можна просити у долі, маленька магічна інструкція.

Як повідомляв Знай.uа, Новий Рік Бика 2021, головні прикмети, як залучити удачу в життя.

Також Знай.uа писав, що імена українців закодовані в магічних вишиванках, знайди своє.