Олександра Кучеренко-популярна модель, телеведуча, "Міс Україна 2016", а віднедавна ще й дружина відомого мандрівника Дмитра Комарова. Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком.

Нещодавно знаменитість вирушила на прогулянку з чоловіком, позуючи серед засніженого соснового лісу і ніжно цілуючи коханого в щічку. Сам же Дмитро, рекламуючи послуги української телекомунікаційної компанії, зізнався, що його часто дратує, коли він прилітає додому з експедицій.

Виявляється, Комарову дуже не подобається, коли він не може підтримувати зв'язок з Сашею та іншими членами сім'ї, перебуваючи далеко закордоном, а також коли на мобільному рахунку різко закінчуються гроші і по прильоту в Україну той не може повідомити близьким, що він вже вдома. Ведучий видав, що часто забував поповнити рахунок, після чого потрапляв у неприємності. До слова, Дмитро в даний момент знаходиться в черговій експедиції, куди відправився три місяці тому, знімаючи свіжий сезон "Світу навиворіт".

"Де б я не був, ми завжди разом. З коханими важливо бути на зв'язку. Хоч у Папуа, хоч у лісі під Києвом. У вас бувало, щоб дуже невчасно закінчилися гроші на рахунку на мобільному?

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Ось в наневідповідніший момент. Коли ну дуууже треба зателефонувати - а в динаміці автовідповідач повідомляє " недостатньо коштів для здійснення дзвінка", або щось в такому роді.

Не знаю, як у кого, а у мене таке бувало часто, і по всій планеті)). Особливо неприємно, коли повертаєшся з експедиції, кілька місяців не був вдома, літак сідає і хочеться відразу з автобуса по дорозі до терміналу набрати і сказати «я вдома». А ні. Гроші на рахунку скінчилися))

Так, рахунок можна банально забути поповнити. Особисто у мене таке бувало. Багато разів. Особливо в експедиціях. І ось стоїш посеред дороги зі спущеним колесом або сів акумулятор посеред ночі, хочеш зателефонувати - і не можеш)) знайомі відчуття?)) Хто в моїх рядах?

P. S. Фото - з нашого архіву. Знімали давно на дачі.

Я ще не вдома))"

Нагадаємо, Дмитро Комаров мало не став "банкрутом" в Одесі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.uа" писав, що Комаров відверто зізнався, чому одружився на Кучеренко.