Українці все частіше скаржаться не тільки на підвищення тарифів, а й нетактовні повідомлення і спілкування з операторами. І це при тому, що мобільний оператор України з Нового року підвищує всі тарифи. Новий відкликання з'явився в мережі.

"Мобільний оператор Vodafone UA (Україна, Київ) - погрожують розправою своїм клієнтам! Я напевно піду в прокуратуру!",- пише обурена клієнтка.

Вона розповіла, що мало того, що тарифи не вигідні, але ще її чоловікові надіслали смс з погрозами.

"Не буду довго розписувати мінуси цієї шарашкиной контори, а просто залишу тут фото СМС яке чоловікові надіслав Водафон. Воно красномовніше всіх слів", - пише жінка.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Тобто мобільний оператор клієнту, який користується послугами 15 років пообіцяв передати дані про заборгованість за 2 місяці за контрактом колектору, тобто вибивали грошей.

Відомо, що 28 грудня самий тариф Vodafone 4G Smart XS подорожчає з 35 гривень до 45 гривень. У пакет входить 1 ГБ інтернету, 100 хвилин для України.

Також підвищаться тарифи і в інших пакетах. Vodafone Smart S - до 85 гривень (5 ГБ і 200 хвилин), Vodafone 4G Smart M — до 130 гривень (9 ГБ і 300 хвилин).

Нагадаємо, рахунки Vodafone порожніють в одну ніч: дзвінка не було, а гроші зняли.

Як повідомляв Знай.uа, мій провайдер або оператор змінює вартість послуг поради юриста.

Також Знай.uа писав, що Lifecell довів абонента до істерики, спілкувався з ботом 40 хвилин