Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу показали яскравий фото-колаж, на якому Тіна позувала в різних вбраннях ніжно-блакитних відтінків. Так, артистка приміряла і розкішну довгу сукню з глибоким декольте, і темно-синій брючний костюм, і навіть шкіряний сарафан, а самі фоловери запропонували аудиторії оцінити образи виконавиці і вибрати кращий.

Варто відзначити, що ніжно-блакитний колір, за твердженнями стилістів, відмінно підходить для святкування Нового року 2021, який пройде під знаком білого Металевого Бика. Також підійдуть і будь-які світлі, теплі відтінки, жовтий, молочний, золотий, коричневий, смарагдовий кольори і натуральні тканини.

"#БитваЦвета

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Синій💙

Який образ в синьому вам подобається найбільше?👇"

Фолловери не пройшли повз і почали голосувати:" всі дуже красиві , але напевно все таки 4🤍 ✨", " перший же безсумнівно,красотуля!!!❤️❤️❤️🔥💥💥💥💥", "Другий і третій,кращіі,за інші перші,і четверті.", "Всі образи прекрасні, але 1 і 4 чарівно.❤ ️ ", "4 просто бомба❤️❤️❤️🔥🔥😍".

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату

Також портал "Знай.uа" писав, що у мережі показали, як "Танці з зірками" змінили Тіну Кароль