У 2021 році учням, які продемонстрували найкращий результат при здачі зовнішнього незалежного оцінювання, платитимуть премії.

Пандемія пандемією, свята святами, а ЗНО — за розкладом. Як повідомили в МОН, реєстрація на пробне незалежне оцінювання розпочнеться вже з 5 січня і триватиме до 19 січня включно.

Через пандемію Міносвіти дозволить обрати лише один предмет для пробного ЗНО. Декого з абітурієнтів такі нововведення засмутили, адже вони сумлінно готувались до тестування і розраховували, що зможуть спробувати свої сили на трьох тестах.

Щоб старання учнів не були даремними, найкращим у 2021 році виплачуватимуть премії.

Кабмін затвердив проєкт документу, який передбачає заснування 20 щорічних премій - їх призначатимуть учням, що продемонстрували найкращий результат при здачі ЗНО.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Уряд ухвалив рішення на засіданні 28 грудня, а документ оприлюднив в мережі нардеп Олексій Гончаренко.

Як зазначено у тексті указу президента, премію вручатимуть із 2021 року.

Уже наступного року на премії мають спрямувати 100 тисяч гривень, а це означає, що 20 українських учнів, які покажуть найкращі результати на ЗНО, отримають премії по 5 тисяч гривень.

Нагадаємо, МОН назвало школярам дату реєстрації та проведення пробного ЗНО

Як повідомляв портал Знай.ua, випускників шкіл можуть звільнити від ЗНО

Також Знай.ua писав, українські школи перейшли на електронні щоденники та журнали