Відомий російський блогер і журналіст Юрій Дудь під час зйомок інтерв'ю в Туреччині з українським тревел-блогером Антоном Птушкіном, зустрів лікаря із Запоріжжя.

Несподівана зустріч сталася під час подорожі Туреччиною, коли Антон розповідав Юрію про свою кар'єру та особисте життя. Чоловік із Запоріжжя розмовляв з ними по-українськи. Варто зазначити, що сам Дудь також ставив запитання українською мовою.

За словами українця Івана, він щойно захистив дисертацію і вирішив відсвяткувати цю подорожжю "Лікійською стежкою", яка є однією з найскладніших туристичних маршрутів у турецьких горах. Він вже пройшов 540 кілометрів. В одному з гірських містечок він якраз і познайомився з блогерами.

У розмові з'ясувалося, що Іван – молодий педіатр із Запоріжжя, який кілька років, як почав розмовляти рідною мовою. З поваги Юрій Дудь вирішив задавати хлопцеві питання саме українською мовою.

Нагадавши, раніше звичайна вчителька змусила Дудя почервоніти від сорому, на чому "попався" відомий інтерв'юер.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, заміжня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва вразила визнанням: "Я – незаймана".

Також портал Знай.uа писав, що колишня дружина Гуфа блогер Айза Долматова розкритикувала в Instagram Олексія Навального за слова, що його отруїла російська влада. Пізніше вона видалила пост через звинувачення в продажності.