Відомий російський блогер і журналіст Юрій Дудь під час зйомок інтерв'ю в Туреччині з українським тревел-блогером Антоном Птушкіном, зустрів лікаря із Запоріжжя.

Несподівана зустріч сталася під час подорожі Туреччиною, коли Антон розповідав Юрію про свою кар'єру та особисте життя. Чоловік із Запоріжжя розмовляв з ними по-українськи. Варто зазначити, що сам Дудь також ставив запитання українською мовою.

За словами українця Івана, він щойно захистив дисертацію і вирішив відсвяткувати цю подорожжю "Лікійською стежкою", яка є однією з найскладніших туристичних маршрутів у турецьких горах. Він вже пройшов 540 кілометрів. В одному з гірських містечок він якраз і познайомився з блогерами.

У розмові з'ясувалося, що Іван – молодий педіатр із Запоріжжя, який кілька років, як почав розмовляти рідною мовою. З поваги Юрій Дудь вирішив задавати хлопцеві питання саме українською мовою.

Нагадавши, раніше звичайна вчителька змусила Дудя почервоніти від сорому, на чому "попався" відомий інтерв'юер.

Популярні новини зараз
"ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, заміжня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва вразила визнанням: "Я – незаймана".

Також портал Знай.uа писав, що колишня дружина Гуфа блогер Айза Долматова розкритикувала в Instagram Олексія Навального за слова, що його отруїла російська влада. Пізніше вона видалила пост через звинувачення в продажності.