Популярна українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куек), яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує багатомільйонну армію шанувальників новими публікаціями.

Не так давно 42-річна знаменитість розмістила в соцмережі результати спокусливої фотосесії, яку влаштували напередодні новорічних свят. Так, в кадрі Кароліна позує в досить жіночному образі – лаконічній чорній сукні з глибоким вирізом, який підкреслив її пишне декольте. Вбрання співачка доповнила масивним сріблястим ланцюжком на шиї.

"Ах, він вже зовсім поруч! ❄️ Новий Рік!" - підписала фотографії Ані Лорак.

"Нарешті ми побачили ці фото 🖤", "О мій Бог 🔥🤤", "Вау! 🤩 Яка шикарна! Діва! ✨❤️", "Ось це фото 🤤🤤❤️", "Боже, що за сліпуча дівчина 💥💥💥 Мій дар мови десь пропав і, здається, надовго... Немає стількох слів, щоб висловити захоплення", - прокоментували пост користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

скріншот

Варто зазначити, що буквально місяць тому Лорак презентувала кліп на пісню "Страдаем и любим", яка вже встигла стати хітом. Відеоробота артистки вже зібрала на YouTube більше 2 мільйонів переглядів і 13 тисяч відміток "подобається".

Нагадаємо, Ані Лорак не витримала, тому що їй важко без коханої людини: "Більше немає сил".

Як повідомляв портал Знай.uа, пристрасна витівка Лорак і Лазарєва не на жарт здивувала фанатів: "Без цієї мадам не зможеш".

Також портал Знай.uа писав, що Ані Лорак збентежила екстремальним кольором волосся, на неї зовсім не схоже.