Колишня глава МОЗ Уляна Супрун, яка продовжує активно розвиватися в сфері медичного блогінгу, цього разу на своїй сторінці в Facebook розповіла про те, які корисні звички найкраще ввести з нового 2021 року.

Супрун зазначила, що краще нове життя починати не з Понеділка чи нового року. Але підбивати підсумки року і будувати плани на майбутнє – хороший інструмент, який допомагає розставити пріоритети і оцінити власну еволюцію.

З Нового року вона пропонує почати з простих і регулярних дій і рухатися маленькими кроками день за днем і через деякий час помітити, що здоров'я поліпшується.

Уляна Супрун, instagram.com/ulanasuprun
Уляна Супрун, instagram.com/ulanasuprun

Спіть вдосталь

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Без достатнього сну далеко не заїдеш. Для більшості здорових людей потрібно спати по 7-9 годин щодня. Недолік сну загрожує отримати хронічні хвороби, зокрема деменцію або серцево-судинні хвороби, набрати зайву вагу, мати проблеми з тривожністю і багато іншого негативу. І це не кажучи вже про загальну втому і зіпсованому на весь день настрої.

Будьте фізично активними

Будь-яка фізична активність краще, ніж її відсутність! Нехай це стане вашим щоденним правилом. Вчені стверджують, що немає таких перешкод, які можуть зупинити вас бути рухливими. Чи то 10 хвилинна руханка в обідню перерву, чи то підйом по сходах замість ліфта-важливо все!

Вакцинуйтеся

Скільки разів на цій сторінці вже були пости про вакцинацію і кожен раз коментарі перетворювалися на поле битви: науки з єрессю. Наука має однозначну відповідь щодо того, чи варто вакцинуватися. Так, обов'язково варто.

Розвивайте критичне мислення

Як міцний прес або біцепс, критичне мислення потрібно тренувати. На допомогу прийде освіта, спілкування з цікавими і розумними людьми, новий досвід. Ну, і куди ж тут без книжок!

Нагадаємо, таксист зажадав Супрун вийти з машини на півдорозі.

Як повідомляв Знай.uа, Уляна Супрун розповіла про "зцілення" смальцем і лікування в хліві.

Також Знай.uа писав, що Супрун напередодні Різдва звернулася до українців, які не дочекаються рідних з Донбасу.