Астрологічний інститут Павла Глоби дав передбачення на останній день 2020 року. За словами Глоби, оскільки сонце знаходиться в Королівському градусі, це гарний час для мирських справ, бізнесу, творчих занять.

Дата святкова, і за щасливим збігом зірки і планети розташовують до того, щоб святкувати і веселитися. Також астрологи відзначають, що це прекрасний час для любові.

Зі здоров'ям в цей день слід бути обережними, і ні в якому разі не займатися самолікуванням. Хвороби цього дня схильні маскуватися під інші і видавати "на-гора" оманливу симптоматику. Тому критично важливе значення має коректний підбір ліків.

Серед прикмет дня виділяють наступне: знайти підкову - до нагороди, розбити дзеркало - до руйнування вашого захисту. Зупинка годинника - до великих неприємностей в сім'ї.
Про тлумачення символічних снів можна не турбуватися. Збудуться тільки кольорові і конкретні сни. Виняток становить побачити уві сні коней-це означає, що вищі сили прийдуть до вас на допомогу.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Одягайтеся в сині тони, це до удачі. А ось зеленого і жовтого краще уникати. З їжі віддайте перевагу солінню, солоній рибі, грибам, горіхам.

Нагадаємо, відомий астролог розшифрував зоряну карту " нової ери"

Як повідомляв портал Знай.ua, існують ідеальні збіги в біографії, над якими вчені морочать голову десятки років.

Також Знай.ua писав, про антигороскоп для кожного знака Зодіаку