Дружина відомого українського коміка і зірки шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрія Ткача Вікторія досить часто радує багатотисячну аудиторію зворушливими сімейними фотографіями в Instagram.

Напередодні Нового року Вікторія розмістила в своїх Insta Stories відео, в якому показала, чим займається напередодні свят. Так, дружина Ткача сидячи на своїй кухні зізналася, що вирішила посадити авокадо.

"Отже, всім доброго вечора! На моїй голові залишки вчорашньої прекрасної вечірки. Нагадую, що сьогодні вже 30-те число. Завтра 31-ше, Новий Рік! Але, як ви думаєте, чим би я могла себе зайняти напередодні Нового року. Мені ж робити нічого, правда?! Я буду, друзі, висаджувати авокадо, яке Леся з мамою вирішили, що у нас проросте. Тому, мамочка, привіт тобі. Зараз буду в такий невеликий горщик і з ось такою землею садити авокадо", - сказала Вікторія.

Вікторія Ткач, скріншот з Instagram

Вікторія Ткач, скріншот з Instagram

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Раніше ми писали про те, що сім'я Ткача з "Квартал 95" показала 2020-му року: "Всі вже чекаємо". Юрій зі своєю дружиною Вікторією і 6-річною донькою Елізаветою корчать перед камерою смішні гримаси.

Нагадаємо, як дружина Ткача з "Квартал 95" побешкетувала з крихіткою Ліззі: "Шкідливий настрій".

Як повідомляв портал Знай.uа, дружина Юрія Ткача з "Квартал 95" розкрила страхи сильної жінки: "Не один десяток років".

Також портал Знай.uа писав, що донька Юрія Ткача з "Квартал 95" вразила українців недитячим захопленням: "Чим раніше, тим краще".