Телеведучу Регіну Тодоренко екстрено госпіталізували на Балі, де вона відпочиває з чоловіком Владом Топаловим і маленьким сином. Як повідомила сама зірка "Орла і Решки" в своїх Instagram-сторіс, травму вона отримала, катаючись на серфі з інструктором — вона невдало впала і до того ж, розрізала ногу об Кораловий риф.

"Рифом розрізала ногу! Доведеться вдома розрізати палець, всередині залишився шматочок коралу", - констатувала Регіна. Вона показала ногу і помітила, що удар був дійсно сильним — залишив синці на руках і ногах, проте не надала події великого значення".

Через кілька годин Регіна Тодоренко відчула себе гірше. Вона розповіла, що відчуває "пекельний біль" в нозі, і їй довелося залишитися в медзакладі.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Нога болить пекельно. Дивно, що я відчула біль тільки через дві години після удару серфом. Ну, зате я каталася на серфі і мені було добре" — розповідала Тодоренко.

Навіть на лікарняному ліжку, телеведуча продовжила знімати сторіз. Поруч з нею був Влад Топалов, і по ньому було видно, що він дуже переживає за дружину. Співак заявив, що кататися на серфі він Регіну більше не пустить.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко різко змінила зовнішність, тепер як Клеопатра

Як повідомляв портал Знай.uа, Регіна Тодоренко заговорила про розлучення з Владом Топаловим

Також Знай.uа писав, Регіна Тодоренко повернула Топалова на сцену