У п'ятницю, 18 грудня, завершився перший сезон шоу "Холостячка", з головною героїнею Ксенією Мішиною, який набрав величезну популярність серед численних українців.

Зірка "Кріпака" Ксенія Мішина робила нелегкий вибір між Олексієм Тригубенко і Олександром Еллертом, проте в останній момент несподівано для глядачів вирішила пов'язати свою долю саме зі сценаристом "Квартал 95" Еллертом. Пара з'їхалася фактично відразу після проекту і продовжує радувати численних шанувальників романтичними фото і відео.

Так, нещодавно на Instagram-акаунті Олександра з'явилися забавні Сторіс, на яких вони з Ксенією ніжилися в ліжку, обіймаючи і цілуючи один одного. При цьому кохані використовували незвичайні Insta-маски, які всіляко витягують обличчя. За допомогою смішного ефекту Еллерт став схожий на тваринку з подовженим носом, імовірно мишею, а ось Мішина перетворилася на людиноподібну качечку з витягнутими губами. При цьому актриса намагалася розцілувати чоловіка своїм новеньким "дзьобом".

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Хто красивіше - вона чи я?

А тепер?"

Варто відзначити, що багато шанувальників після фіналу шоу "Холостячка" розкритикували Ксенію Мішину за вибір Олександра Еллерта замість Алексея Тригубенко. Сама ж красуня зазначила, що вибирала серцем і зовсім не шкодує про вибір. Зірка не раз підкреслювала, що відчуває себе щасливою саме з Еллертом, а також обожнює його почуття гумору, з яким знаменитості ніколи не нудно.