З Одеси прийшли вельми цікаві новини. Так, молода дівчина вирішила взяти на себе роль спокусливої Снігуроньки і розважити жителів міста запальними танцями. Дівчина в той час, коли на вулиці морозна погода була лише в одному новорічному халатику і шапці Санта Клауса.

Про це стало відомо завдяки публікації міського пабліку "Одесса, как она есть" в мережі Facebook.

"Хоч у когось є новорічний настрій", - пишуть автори публікації.

Варто зазначити, що ролик зняли на одній з центральних вулиць Одеси. Можна помітити, що місто красиво прикрасили до приходу 2021 року, на який у всього людства великі надії. Мабуть, у дівчини теж багато очікувань. Одне ми знаємо точно, тепер у запальної "Снігуроньки" з'явилася своя аудиторія і невеличка популярність.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

До слова, одесити та інші українці почали активно коментувати публікацію. Глядачі розділилися на два табори, одні - просто насолоджуються картинкою, а інші - вирішили накинутися на героїню ролика з великою часткою критики: "Який рік - така і Снігуронька."; "Там де гуляють з дітьми, ці танці просто необхідні..."; "Всім кому таке подобається, можу по секрету підказати, що на Малій Арнаутській є пара закладів, де на таких можна дивитися. Не робіть публічний будинок у громадських місцях."; "Шо ви всі причепилися до дівчинки? Нехай танцює, одним - цікаво, іншим - заздрісно, третім - гарний настрій"; "Одній мені здається, що їй і 15-ти немає, і це не варто було викладати?"; "Голою було б цікавіше".

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, через Тарзана, який зрадив Корольову, порушили кримінальну справу: злили непристойні кадри.

Як повідомляв Знай.uа, німецька Кардашьян влаштувала стриптиз у ванній: роздяглася до крихітних трусиків.

Знай.uа писав, українська "ведуча-стриптизерка" шукає свого Алладіна: зарилася в піски і чекає.