Колишня в. о міністра охорони здоров'я Уляна Супрун привітала українців з новорічними святами і підняла важливу тему.

"Наприкінці цього року з нетерпінням чекаємо на прийдешній 2020 у багатьох сенсах став новим. Кожен з нас пережив новий досвід і став свідком незвичайних подій, які похитнули звичний плин речей, змусили нас зупинитися й поглянути на життя зовсім з іншого боку. Не завжди цей досвід був приємним. Але однозначно він зробив нас більш гнучкими та сильнішими, допоміг краще піклуватися про себе та своїх близьких, і, звісно, про здоров’я.

Тож залишаючи за плечима всі негаразди та проблеми, бажаю в наступному році зберігати надію, бути чесними та щирими, особливо перед собою, не боятися робити складні рішення й мати сміливість стикатися з їхніми наслідками. Лише так можна залишатися спроможними долати виклики та зрештою перемагати.

Уляна Супрун, фото з Facebook
Уляна Супрун, фото з Facebook

За будь-яких обставин не втрачайте віри та підтримуйте одне одного. В такі часи підтримка, турбота та розуміння вартують значно більше, ніж найдорожчі подарунки у світі. Так було завжди, але зараз ми в черговий раз пересвідчилися, що це дійсно найважливіше.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Коли сьогодні разом з близькими зберетеся за святковим столом, згадайте всіх українців та українок, які захищають, та поклали свої життя за наш спокій та можливість бути поруч з найріднішими – захисників та захисниць. Вони щодня боронять нас від російського окупанта й оберігають нашу незалежність. Згадайте й тих медиків, які сміливо боролися, та загинули на інший передовій – у протистоянні з вірусом та хворобою, ціною свого життя рятуючи інших. В думках обійміть своїх близьких, яких вже немає поруч, але вони назавжди залишаються в серцях та гарних спогадах", - написала Супрун в Facebook.

Нагадаємо, Уляна Супрун назвала кроки для нового життя в 2021 році: вакцинація і критичне мислення.

Як повідомляв портал Знай.uа, таксист попросив Супрун вийти з машини на півдорозі: "Неадекватно поводилися".

Також портал Знай.uа писав, що Уляна Супрун розповіла про "зцілення" смальцем і лікування в хліві.