Тимчасово виконуючий обов'язки командувач операції Об'єднаних сил генерал-майор Віктор Ганущак та воїни Збройних сил України, які зараз на передовій захищають Донбас від окупантів, привітали громадян з наступаючим Новим роком та різдвяними святами.

Про це йдеться у відео-привітанні на сторінці прес-центру штабу ООС у Facebook.

"Дорогі побратими, шановні українці! Від щирого серця вітаю вас з Новий роком та різдвяними святами! У 2020-му році наші збройні сили щодня демонстрували загартованість, професіоналізм і відвагу, захищаючи Україну від загарбників. Хочу щиро подякувати кожному, кому доводиться зустрічати новорічні свята зі зброєю в руках, охороняючи незалежність, територіальну цілісність і спокій українців. Саме завдяки вам кожна українська родина сьогодні має можливість спокійно святкувати на мирній землі", - зазначив Віктор Ганущак.

Нагадаємо, ЗСУ на Донбасі перед Новим роком бойовики "привітали" з гранатометів: вогонь і обстріли замість свята.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, командування операції Об'єднаних сил нагородило відзнаками військових медиків: врятували не одну сотню життів.

Також портал Знай.uа писав, як українець кинув блискучу кар'єру заради миру на Донбасі: "Готові дати неабиякої прочуханки ворогові".